Schoolmaatschappelijk werk

Opvoeden en opgroeien is leuk, maar niet altijd even gemakkelijk. Je kunt als ouder(s)/verzorger(s) dan ook wel eens met opvoedkundige vragen lopen. Het Schoolmaatschappelijk werk van Partners in Welzijn is er voor alle vragen, hoe klein of ingewikkeld ook. Denk hierbij onder andere aan het gedrag en/of welbevinden van je kind thuis en/of op school, moeilijke gebeurtenissen in het leven van je kind, je eigen handelen als opvoeder en overige vragen zoals (pre)puberteit, gamen en sociale media.

Even kennismaken
Mijn naam is Nathalie Vaessen, ik ben 32 jaar en mama van twee meisjes van 2 jaar (bijna 3) en 1 jaar. Alle clichés blijken echt waar te zijn. Vanuit Partners in Welzijn (PIW) ben ik werkzaam als Jeugd- en Gezinswerker en Schoolmaatschappelijk werker. Vanaf heden ben ik contactpersoon van Basisschool De Driesprong.

Niets is gek, goed of fout, alle vragen kunnen gesteld worden. Ik zal meedenken en naast jullie staan. Samenwerken aan een duurzame oplossing, zodat jullie uiteindelijk zoveel mogelijk op eigen kracht verder kunnen. Hierbij vind ik het belangrijk om dit vanuit de verbinding aan te gaan.

Hoofdtelefoon.

Spreekuur of contact

Heb je vragen rondom opvoeding, opgroeien, ontwikkeling of andere maatschappelijke zaken waar je tegenaan loopt, wat je lastig vindt of waar je  in vastloopt? Ik ben aanwezig op Basisschool De Driesprong op woensdagmiddag van 11.00u tot 13.00u.

Verder kan er uiteraard altijd buiten deze momenten afgesproken worden op diverse locaties. Loop gerust binnen op school. Je kunt ook een afspraak maken door mij te bellen, appen, of emailen, of meld je bij de leerkracht of de intern begeleider. Samen kunnen wij jouw vraag bespreken en bekijken waar eventuele mogelijkheden en oplossingen zouden kunnen liggen. 

Mail: nathalie.vaessen@piw.nl
Telefoonnummer: 06-83 81 06 60

Schoolplein - Basisschool De Driesprong
Schoolkinderen met boeken